Munca este o parte de bază a percepției de sine ca membru al societății. De aceea, Proiectul DISEMEX s-a concentrat pe practici cu abordări inovatoare care au promovat angajamentul persoanelor cu dizabilități pe piața muncii.

Pe parcursul proiectului, cei 9 parteneri din 8 țări au studiat 22 de exemple de bune practici de angajare în PWD pentru a defini soluțiile posibile de incluziune profesională completă a persoanelor din proiect, bazate pe capacități și autodeterminare a fiecărei persoane. 17 videoclipuri au fost create pentru a prezenta aceste exemple.

Rezultatele proiectului ar trebui să ajute administrațiile publice și organizațiile implicate în facilitarea incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități prin angajarea în diferite țări pentru a descoperi și înțelege noile oportunități, bazate pe inovații tehnologice și sociale. (Raportul proiectului DISEMEX)

INTAMT, ACTA, 36,6 Poland, 36,6 Scotland, BDA, Izmir Governorship, CEIPES, OZARA d.o.o. și ETOD doresc să vă mulțumească pentru sprijinul și interesul dvs. pentru proiectul nostru.

Ne bucurăm să împărtășim rezultatele inspirate ale proiectului și o serie de videoclipuri cu dvs.

Polonia